Byggeansøgning

Alt afhængig af hvilken type byggeri du skal i gang med, kan det være nødvendigt med en byggeansøgning hos kommunen. Nogle af de byggesager der kræver en byggetilladelse kan være tilbygninger eller nedrivning på din grund, hertil tilhører opførelse af overdækning, udhuse og skure.

Info vedr. byggefaser

Byggetilladelse kan eksempelvis være nødvendig til følgende:

  • Tilbygning med ekstra værelse til parcelhus
  • Ombygning af havestue til helårsbrug
  • Anneks
  • Nye kviste på taget
  • Ændring af vinduer eller facade på et bevaringsværdigt hus
  • Inddragelse af loft til beboelse
  • Godkendelse af bad/wc i kælderen som beboelsesareal


Als-arkitekten kan hjælpe dig til en god start, med en detaljeret og gennemarbejdet professionel byggetilladelse, så du kan bygge lovligt og sikkert. Jeg hjælper dig med din byggeansøgning og sørger for, at du undgår en eventuelt lang sagsbehandlingstid hos kommunen, pga. manglende informationer og misforståelser. Hos Als-arkitekten kan jeg hjælpe dig med at få en byggetilladelse til dit byggeprojekt, så du sikrer dig, at dit projekt er lovligt iht. alle gældende love.

Få de nødvendige tegninger til din byggeansøgning

Uanset om i ikke har skitser, eller du selv har skitser og har undersøgt lokalplan og servitutter, så kan jeg være behjælpelig. Jeg kan både hjælpe med at fremstille de tegninger du har brug for, eller forfine de eksisterende skitser, der også forsynes med mål og nødvendige informationer.

Tegningerne tilpasses naturligvis netop dit projekt, således du betaler kun for de tegninger der er nødvendigt for at få tilladelsen hos kommunen.

Få en uforpligtende snak om byggeansøgning til dit byggeprojekt

Hos Als-arkitekten hjælper jeg dig med afklaring, samt de tegninger og beregninger der skal til, for at du kan få byggetilladelse. Du kan kontakte mig på telefon 20 27 49 08 eller e-mail pk@als-arkitekten.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde kontaktformularen med din forespørgsel, så vil jeg vende tilbage til dig snarest muligt.